stemningsbildeLogo
SISTE NYTTKURSOVERSIKTREGIONENBILDER

Om grunntreningen

Norges speiderforbund har de siste årene revidert grunntreningen. Våren 2004 ble den nye grunntreningen for ledere lansert for over 200 ledere og rovere på Ingelsrud speidersenter. Den nye grunntreningen har tatt med seg det beste av det gamle, samtidig som ny organisering og flere nye og spennende kursmoduler har kommet til. I den nye grunntreningen er det noe å hente for både erfarne ledere som trenger nytt påfyll og nye ledere som trenger en god start på sin ledergjerning.

Gode kurs = bedre ledere = bra speiding lokalt!

speiderlederkurs

Speiderlederkurset på Oppdal høsten 2005 ble en flott opplevelse for deltakerne

Nye ledere er bedre ivaretatt
Nye ledere i NSF er nå bedre ivaretatt enn tidligere. Når speidergruppen registrerer en ny leder, får denne nå tilsendt en "infopakke" fra forbundskontoret. Pakken inneholder en hilsen fra Speidersjefen samt de to heftene "Velkommen leder" og "Speidermetoden". Heftene danner grunnlaget for ledersamtalen med gruppeleder (og kan også bestilles fra Forbundskontoret). Vandrere (fra det året de fyller 15) har mulighet til å ta enkelte moduler i grunntreningen (blant annet førstehjelpskurset og sikkerhet på tur).

Forbundskontoret tar også i bruk medlemssystemet i større grad, for å registrere ledere som deltar på kurs. Medlemssystemet vil bli et viktig verktøy for å spisse markedsføringen av enkelte kurs til riktig målgruppe.

grunntrening oversikt
Søk i regionens sider
Googlesøk i sidene til Region K
Speiderbasen
speiderbasen.no
Pb 6910 St. Olavs plass
0130 Oslo | 22 99 22 30
Region K | knutepunktet@scout.no